SMC Potentials Program

Sta jij in de startblokken, klaar voor het startschot van je Online Marketing carrière? En ben jij op zoek naar een mooie lancering van deze uitdaging? Dan is het SMC Potentials Program misschien wel iets voor jou!

De online marketing kennis leren wij je wel. Het is belangrijk dat jij beschikt over de ambitie en drive om te leren. Met het SMC Potentials Program helpen wij jouw carrière in sneltreinvaart te versnellen. Als je wilt, zelfs tot aan een vrij bestaan als zelfstandige professional.

Dit ga je doen

Wij bieden jou een uniek traineeprogramma van anderhalf jaar. Je start in een groep met andere Potentials, aangevuld met gevorderde freelance marketeers. Je gaat gelijk aan de slag bij een van onze vele opdrachtgevers. Daarnaast volg je naast het werken een uitgebreid ontwikkelprogramma om je op te leiden tot een volwaardig marketingspecialist!

Het programma voorziet jou van een career coach, giga veel opleidingsmogelijkheden en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de tofste bedrijven. We trainen je op onderwerpen als SEO, SEA, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, affiliate marketing, marketplaces en marketing analytics. 

De kennis die je opdoet als potential gebruik je in de praktijk tijdens opdrachten voor verschillende organisaties. Dit doe je samen met een eigen coach on the job. Je neemt een kijkje bij verschillende bedrijven, maar één van jouw eigen voorkeur SMC locaties in Huizen, Groningen, Almere of Gouda, (Beverwijk en Zeist vanaf 2022), is altijd jouw veilige stabiele thuisbasis. Daar vieren we met jou onze successen en natuurlijk de feestjes die daarbij horen. 

Ook werk je veel samen met een groep toegewijde senior marketing experts. Zij leren jou de kneepjes van het vak. Door met deze zelfstandige professionals op te trekken, ontdek je ook wat een vrijheid ondernemen brengt.

Video afspelen

Start salaris 
€ 2.500 bruto per maand (40 uur)

Opleiding
Minimaal HBO werk & denkniveau

Werkervaring
0-2 jaar

Uren per week
24 tot 40 uur

Locatie
Bij de klant + SMC homebase

Dienstverband
Detachering via SMC

Het SMC Potentials Program

Gedurende de eerste vier maanden loop je stage en breng je alles wat je tijdens het opleidingstraject leert direct in de praktijk. Daarna transformeer je gedurende een detacheringstraject van 14 maanden langzaam maar zeker in een succesvolle online marketeer.

Traineeship op maat

We bieden een traineeship op maat, wat gemiddeld 1,5 jaar duurt. Om de week volg je op vrijdag masterclasses over de meest actuele onderwerpen in digital marketing. De kracht van SMC zit in het netwerk. Het delen van kennis staat daarom hoog in het vaandel. Door middel van SMG Academy's, kennissessies, squad bijeenkomsten en focusgroepen delen we kennis en ervaring op zowel specialisme als strategisch niveau.

Verschillende opdrachten

Je bent in dienst van Sales Marketing Coach. Eerst trek je samen op met onze freelance marketing experts. Zij bieden jou de beste coaching on the job. Daarna ga je meewerken aan verschillende projecten voor onze opdrachtgevers.

Persoonlijke ontwikkeling

Met een programma voor persoonlijk leiderschap én coaching, is er naast het opdoen van digitale kennis ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Personal branding vinden wij erg belangrijk. We geven CV en LinkedIn tips, bieden sollicitatiebegeleiding en hebben één keer in het jaar een event die volledig in het teken staat van jouw personal brand.

Inspire & Connect events

De Inspire & Connect bijeenkomst wordt iedere maand georganiseerd om zo met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen professionals en opdrachtgevers te versterken. Iedere sessie staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen wij een professional uit om kennis, ervaring en expertise te delen in verschillende marketing specialismen.

VIP-toegang events

Je krijgt gratis toegang tot evenementen die bij jouw expertise verbonden zijn of jou kunnen helpen met de groei van je ontwikkeling en netwerk. Denk hierbij aan evenementen van The Dutch Search Awards, IAB en SMG Inspire & Connects.

Business & pleasure

Maar het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd in ons netwerk minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Wij nemen we je daarom geregeld mee naar leuke evenementen. Ook zijn we niet vies van een feestje. Samen een dagje weg gaan is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Kennis opdoen en plezier maken gaat gelukkig goed samen!

Wat je krijgt

Zo verloopt het sollicitatieproces

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen nemen we contact met je op.

Voor we je uitnodigen op gesprek, vindt eerst een telefonische intake plaats. Tijdens de intake zullen we je vragen waar je naar op zoek bent en zullen we je meer informatie geven over het SMC Potentials Program.

We plannen een video call of spreken af op ons kantoor of bij jou in de buurt. We willen je tijdens dit eerste gesprek graag beter leren kennen. We kijken of de vacature aansluit bij jouw ambities en of er vanuit beide partijen een match is.

Gefeliciteerd! Je komt bij ons in dienst. Voordat je start kom je nog een keer naar kantoor of spreek je ons via een video call om alle praktische zaken te bespreken en om je contract te ondertekenen. Welkom bij Sales Marketing Coach, we kijken uit naar je start!

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen?

Laten we kennismaken!