SEA Basis Google AdWords

Het lijkt wel alsof ieder bedrijf tegenwoordig bezig is met adverteren via Google. En dat is ook niet zo gek. Sinds Google in de zoekresultaten meer advertenties toont en de organische zoekresultaten verder naar beneden staan, is adverteren belangrijker geworden. Het is een populaire en doeltreffende manier om meer verkeer naar je website te krijgen. Maar wat als al je concurrenten ook Google AdWords gebruiken? Hoe kun jij je dan nog onderscheiden?

De SEA Basis training duurt 4 uur en is ideaal voor mensen die nog weinig tot geen ervaring hebben met Google AdWords. Tijdens het theoriegedeelte (3 uur) leer je hoe AdWords werkt en in het praktijkgedeelte (1 uur) pas je deze kennis vervolgens zelf toe. Dat kan zijn in een fictieve campagne, maar je kunt ook direct aan de slag met een eigen Google Adorps campagne. Uiteraard geven we je tips en adviezen hoe je het maximale uit je campagne haalt.

Als je deze training hebt gevolgd, heb je voldoende kennis om de Adorps-certificering Advertising Fundamentals te behalen.

In deze SEA Basis training leer je Google AdWords kennen en ontdek je de mogelijkheden van deze tool. Je leert:
  • Wat het Google AdWords netwerk is
  • Hoe je een Adorps account opbouwt
  • De juiste zoekwoorden vinden en zoekwoordopties toepassen
  • Hoe biedingen en budgettering werken
  • Advertenties schrijven en de juiste landingspagina’s selecteren

Praktische zaken
De SEA Basis training wordt gegeven op ons kantoor in Huizen (in-company is ook mogelijk). De start van de training is flexibel en kan per training verschillen. Koffie en thee is inclusief. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Let op dat je voor het praktijkgedeelte een eigen laptop met draadloze netwerkaansluiting nodig hebt. Er is Wi-Fi aanwezig op de trainingslocatie. De training kost € 199,- excl. BTW per persoon

De training wordt gegeven door een ervaren online marketeer van Sales Marketing Coach.