Onze specialismes

Van online strategie tot conversie optimalisatie. Van social media advertising tot affiliate marketing…

Bij Sales Marketing Coach staat jouw resultaat voorop. Meer leads? Een betere conversie in jouw webshop of meer website bezoekers? Of juist een hogere naamsbekendheid? Om het beste resultaat tegen de juiste kosten te bereiken, stellen we op maat een mix samen van verschillende specialismes. Wij hebben ons in de afgelopen 15 jaar verdiept en gespecialiseerd in al deze onderdelen en helpen jou aan een goed en gedegen online marketingplan en hulp bij de uitvoering hiervan.

Onze specialismes

Online Strategie

Een goed uitgewerkte online marketingstrategie fungeert als een gids bij het maken van de juiste beslissingen en het behouden van een duidelijke online visie. SMC kan je verder helpen.

SEO & Linkbuilding

Heb je een perfecte website maar valt het aantal organische bezoekers en conversies tegen? Wil je hoger scoren in de zoekmachines? Haal nu de kwaliteit in huis die jouw website verdient.

Affiliate marketing

Zoek je naar een nieuwe manier om je producten onder de aandacht te brengen? Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij derden worden ingezet om campagnes en producten te promoten. Samen kijken we welke affiliate netwerken we het beste kunnen inzetten om jouw doel te bereiken.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is één van de meest krachtige marketingkanalen om klanten te behouden en herhalingsaankopen te stimuleren. Vergeleken met andere kanalen zijn de kosten erg laag. 91% van de e-mailgebruikers kijkt dagelijks in zijn postbus.

Detachering

Heb je binnen jouw bedrijf voor langere tijd een sales- en/of marketingprofessional nodig? Iemand die de kneepjes van het vak onder de knie heeft en zich binnen no time thuis voelt binnen een organisatie? Kies dan voor een van de ervaren professionals van de Sales Marketing Coach.

Web development

Op zoek naar een marketingpartner om jouw nieuwe website of webshop te realiseren? Aansprekend content en technisch goed uitgewerkt? Bekijk de mogelijkheden.

Conversie optimalisatie

Een website met veel traffic is positief, maar niet het belangrijkste. Het liefst wil je dat jouw bezoekers converteren. Een bestelling plaatsen bijvoorbeeld. SMC onderzoekt, adviseert en implementeert conversie optimalisatie.

Contentmarketing

Contentmarketing stelt de informatiebehoefte van de klant centraal en niet jouw eigen producten of diensten. Content die mensen inspireert, hun problemen oplost, hun vragen beantwoordt of op een andere manier waarde toevoegt is geschikt voor contentmarketing.

Content & Creatie

Content die volledig in lijn is met je corporate identiteit en je kernboodschap. Sterke content zorgt voor een betere vindbaarheid en dat verhoogt weer het aantal bezoekers en uiteindelijk ook je conversies. Wil je onze hulp hierbij? Geen probleem! Wij nemen graag deze zorg uit handen. Van een wekelijkse blogpost tot een Instagram Stories video.

Kennis delen is een belangrijk uitgangspunt
van de Sales Marketing Coach.

Online Adverteren

Met online adverteren bereik je de juiste mensen op het juiste moment. De keuze van kanalen en juist inzetten van deze kanalen is cruciaal voor het slagen van een campagne.

Social media marketing

Social media is onmisbaar in het medialandschap en constant in beweging. Waar we vroeger dagen doorbrachten op Facebook zijn YouTube, Instagram, LinkedIn en TikTok nu razend populair.

Data & Analytics

Het meten van de effectiviteit van online marketing is een van de grootste uitdagingen waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd. Door online analytics is SMC in staat om data te vormen en inzicht te krijgen over de prestaties van campagnes en consumentengedrag

Marketplaces

Verschillende bestaande sales channels bieden je de mogelijkheid om je advertenties onder de aandacht van een grotere en bredere doelgroep te brengen. Bol.com, Marktplaats en Beslist.nl bijvoorbeeld. Wij weten precies hoe je optimaal gebruik maakt van deze sales channels om de verkoop van je eigen producten te stimuleren.