Training Affiliate marketing

Affiliate marketing is booming! Niet zo gek, want je betaalt alleen op het moment dat je ook daadwerkelijk inkomsten binnenhaalt. Benieuwd hoe je deze vorm van marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf? Dat leer je in de training Affiliate marketing!

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij de websites of blogs van derden worden ingezet om jouw campagnes en producten te promoten.

Op het moment dat een bezoeker van zo’n website via een speciale link jouw product aanschaft, krijgt de publisher een percentage van de verkoopsom. Een populaire techniek die gebaseerd is op het aantrekkelijke no cure no pay principe.

Maar hoe begin je met affiliate marketing? Hoe bepaal je welk netwerk geschikt is voor jouw bedrijf? En welke voorwaarden hanteer je?

In de cursus Affiliate marketing leer je stap voor stap een succesvolle affiliate campagne op te zetten.

Wat leer je tijdens de training Affiliate marketing?
  • Hoe werkt affiliate marketing?
  • Welke affiliate netwerken zijn er en wat bieden ze?
  • De verschillende affiliatestrategieën en hun voor- en nadelen
  • De rol van affiliate in de marketingstrategie
  • Hoe bereik je de juiste publishers?
  • Hoe bepaal je welke promotiematerialen je inzet?

Voor wie is deze training bedoeld?
De cursus Affiliate marketing geschikt voor (online) marketeers, webshopeigenaren, marketingmanagers, communicatiemedewerkers, MKB’ers, ondernemers enzovoort. De training is geschikt voor iedereen die overweegt om affiliate marketing in te zetten, maar niet precies weet waar te beginnen. Ook als je al een begin hebt gemaakt met affiliate marketing, maar niet de gewenste resultaten ziet, is deze training geschikt voor jou.

Hoe bereid je je voor?
Breng vooral een flinke dosis enthousiasme mee naar deze training. Als je al een begin hebt gemaakt met je affiliate campagne, kun je eventuele vragen die je daarover hebt natuurlijk ook tijdens de training stellen.

Praktische zaken
De training Affiliate marketing wordt gegeven op ons kantoor in Huizen (in-company is ook mogelijk). De start van de training is flexibel en kan per training verschillen. Koffie en thee is inclusief. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Let op dat je voor het praktijkgedeelte een eigen laptop met draadloze netwerkaansluiting nodig hebt. Er is Wi-Fi aanwezig op de trainingslocatie. De training kost €199,- excl BTW per persoon.

De training wordt gegeven door een ervaren online marketeer van Sales Marketing Coach.