Facebooktraining

Meer dan 10 miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount. Grote kans dat jouw potentiële klanten daar ook tussen zitten. Maar hoe bereik je de juiste personen? Hoe zorg je dat je berichten gezien én geliked worden?

Met de juiste mix van relevante advertenties én ‘gewone’ berichten creëer je een mooie bedrijfspagina die ook nog eens een positief effect heeft op de vindbaarheid van je bedrijf. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze Facebooktraining.

De Facebooktraining duurt 4 uur en is ideaal als je wilt leren hoe je Facebook effectief kunt inzetten om de vindbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Tijdens het theoriegedeelte (3 uur) leer je fijne kneepjes van het vak en in het praktijkgedeelte (1 uur) pas je deze kennis vervolgens zelf toe op je eigen Facebookpagina of die van je medecursisten.

Uiteraard geven we je tips en adviezen om het allermeeste uit je pagina te halen.

In de Facebooktraining van Sales Marketing Coach ontdek je hoe je het meest uit dit grote sociale netwerk kunt halen voor jouw bedrijf. Zo leer je:
  • Welke kansen Facebook je kan bieden.
  • Hoe je een goede bedrijfspagina opbouwt.
  • Hoe je Facebook kunt gebruiken voor ‘authority building’.
  • Hoe je Facebook kunt inzetten voor een betere vindbaarheid.
  • Hoe je berichten schrijft die aansluiten bij je doelgroep.
  • Hoe je Facebookadvertenties kunt gebruiken.

Praktische zaken
De Facebooktraining wordt gegeven op ons kantoor in Huizen (in-company is ook mogelijk). De start van de training is flexibel en kan per training verschillen. Koffie en thee is inclusief. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Let op dat je voor het praktijkgedeelte een eigen laptop met draadloze netwerkaansluiting nodig hebt. Er is wifi aanwezig op de trainingslocatie. De training kost € 199,- excl. BTW per persoon.

De training wordt gegeven door een ervaren online marketeer van Sales Marketing Coach.