SEA Pro Training Google AdWords

Heb je de basis van Google AdWords onder de knie? Dan is het tijd voor de volgende stap. De SEA Pro training van Sales Marketing Coach gaat dieper in op de mogelijkheden van Google AdWords. We bespreken functionaliteiten als display adverteren, campagne optimalisatie, remarketing en productadvertenties. We leren je in deze 4 uur durende training hoe je je met jouw advertenties onderscheidt van de concurrentie.

De SEA Pro training duurt 6 uur en is ideaal voor mensen die al ervaring hebben met Google AdWords of de SEA Basis training gedaan hebben. Tijdens het theoriegedeelte (4 uur) leer je hoe Adorps werkt en in het praktijkgedeelte (2 uur) pas je deze kennis vervolgens zelf toe. Dat kan zijn in een fictieve campagne maar je kunt ook direct aan de slag met een eigen Google AdWords campagne. Uiteraard geven we je dan tips en adviezen hoe je het maximale uit je campagne haalt.

Als je deze training hebt gevolgd, heb je voldoende kennis om de Adorps-certificering Advanced Search te behalen.

In deze SEA Pro training leer je Google Adorps nog beter kennen en ontdek je mogelijkheden waardoor je je concurrentie te snel af bent. Zo leer je:
  • Hoe je campagnes kunt optimaliseren
  • Hoe je een campagne opzet met het display netwerk
  • Meer over conversiemeting en hoe je hierop kunt sturen.
  • Hoe remarketing werkt en hoe je hier zelf een campagne voor kunt opzetten.

Praktische zaken
De SEA Pro training wordt gegeven op ons kantoor in Huizen (in-company is ook mogelijk). De start van de training is flexibel en kan per training verschillen. Koffie en thee is inclusief. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Let op dat je voor het praktijkgedeelte een eigen laptop met draadloze netwerkaansluiting nodig hebt. Er is Wi-Fi aanwezig op de trainingslocatie. De training kost € 299,- excl. BTW per persoon.

De training wordt gegeven door een ervaren online marketeer van Sales Marketing Coach.