Zoekmachineoptimalisatie (SEO) training

Er zijn meer dan een miljard websites online. De een professioneler dan de ander. Al die websites willen graag gevonden worden in de meest gebruikte zoekmachine ter wereld: Google.

Maar hoe zorg je dat jouw website opvalt tussen al die miljoenen zoekresultaten die Google elke dag toont? Hoe zorg je dat jouw website boven die van je belangrijkste concurrent staat? Dat is waar we in deze Zoekmachineoptimalisatie (SEO) training aandacht aan besteden.

De Zoekmachineoptimalisatie training duurt 4 uur en is ideaal als je zelf wilt leren hoe je een website optimaliseert voor zoekmachines als Google en Bing.

Tijdens het theoriegedeelte (3 uur) leer je de fijne kneepjes van het vak en in het praktijkgedeelte (twee keer een half uur) pas je deze kennis vervolgens zelf toe op je eigen website of die van je medecursisten. Uiteraard geven we je dan tips en adviezen om het meest uit je optimalisatie te halen.

In deze Zoekmachineoptimalisatie training leer je je website optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden en ontdek je mogelijkheden waardoor je je concurrentie te snel af bent. Zo leer je:
  • Wat zoekmachineoptimalisatie is.
  • Hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert.
  • Hoe je een nulmeting uitvoert en waarom dit nuttig is.
  • Welke technieken er zijn om je website te optimaliseren voor zoekmachines.
  • Welke linkbuilding strategieën er zijn en hoe je ze kunt toepassen.

Praktische zaken
De zoekmachine optimalisatie training wordt gegeven op ons kantoor in Huizen (in-company is ook mogelijk). De start van de training is flexibel en kan per training verschillen. Koffie en thee is inclusief. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Let op dat je voor het praktijkgedeelte een eigen laptop met draadloze netwerkaansluiting nodig hebt. Er is Wi-Fi aanwezig op de trainingslocatie. De training kost € 199,- excl. BTW per persoon.

De training wordt gegeven door een ervaren online marketeer van Sales Marketing Coach.