Trainingen

Kennis delen is een belangrijk uitgangspunt van de Sales Marketing Coach. Wij zijn er niet alleen om de vindbaarheid van je website te verhogen, je te helpen met je Google AdWords campagne of een linkbuilding traject in te zetten. Als je wilt, helpen we je ook op weg om een aantal internet marketingtechnieken zelf onder de knie te krijgen. Dat doen we met onze onlinemarketingtrainingen.

Bij ons op kantoor of in-company

De onlinemarketingtrainingen die de Sales Marketing Coach aanbiedt, zijn toegespitst op één vaardigheid per keer. Zo kunnen we echt de diepte ingaan en zorgen dat je na de training met een tevreden gevoel naar buiten stapt.

Het is mogelijk om trainingen te volgen op één van onze vestigingen, maar we komen ook graag naar jou toe voor een in-company training.

De onlinemarketingtrainingen van SMC​

SEA Basis Google AdWords

In deze SEA Basis training leer je Google AdWords kennen en ontdek je de mogelijkheden van deze tool.

LinkedIn training

Je ontdekt hoe je het netwerk op een voor jouw bedrijf nuttige manier kunt inzetten.

SEA Pro Training Google AdWords

In deze SEA Pro training leer je Google Adorps nog beter kennen en ontdek je mogelijkheden waardoor je je concurrentie te snel af bent.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) training

In deze training leer je jouw website te optimaliseren voor bepaalde zoekwoorden en ontdek je mogelijkheden die jouw beter vindbaar maken.

Facebook training

In de Facebook training van SMC ontdek je hoe je het meest uit dit grote sociale netwerk kunt halen voor jouw bedrijf.

Training Affiliate marketing

Affiliate marketing is booming! Niet zo gek, want je betaalt alleen op het moment dat je ook daadwerkelijk inkomsten binnenhaalt. Ontdek hoe je dit kunt inzetten voor jouw bedrijf.