Detachering van sales- en marketingprofessionals

Heb je binnen jouw bedrijf voor langere tijd een sales- en/of marketingprofessional nodig? Iemand die de kneepjes van het vak onder de knie heeft en zich binnen no time thuis voelt binnen een organisatie? Kies dan voor een van de ervaren professionals van de Sales Marketing Coach.

Of je nou extra ondersteuning zoekt voor een specifiek project, ter vervanging van een medewerker met ziekteverlof of om de boel weer op de rit te krijgen na een reorganisatie, de ervaren medewerkers van Sales Marketing Coach helpen jouw organisatie graag uit de brand. We beschikken over online marketeers met verschillende specialisaties, zoals SEO of SEA marketeers, social marketeers of experts op het gebied van affiliate marketing. Onze medewerkers werken regelmatig op detacheringsbasis voor grote en kleine bedrijven die tijdelijk hulp op hun marketingafdeling nodig hebben. Door hun jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weten zij hun weg te vinden in allerlei online systemen en tools. Handig, want zo hoef jij geen kostbare tijd te verliezen aan het inwerken van een nieuwe medewerker.

Kennis delen

We helpen je niet alleen met je online marketing, maar delen onze kennis en expertise ook met de rest van het team. Onze medewerkers blijven zich constant ontwikkelen en zijn op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden binnen de branche. Daardoor weet jij zeker dat je niet alleen een geschikte professional in huis haalt, maar ook direct werkt aan de (online) marketing kennis van de rest van je team. Win-win!

Flexibele mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring bij verschillende gerenommeerde bureaus en grote bedrijven, zijn wij prima in staat om een (tijdelijk) gat in de personele bezetting op te vullen. Dat kan voor één dag per week, maar ook voor vijf. Onze medewerkers werken vrijwel altijd bij jou op locatie.

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Vul het formulier in op de contactpagina, stuur een e-mail naar info@salesmarketingcoach.nl of bel naar 085-0703057.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.